Koop nu de superfood ROYAL JELLY (Koninginnegelei)

Dit is met recht een echte superfood de Royal Jelly of ook wel Koninginnegelei genaamd.

Pure Royal Jelly bevat een grote hoeveelheid benodigde eiwitten en enzymen die noodzakelijk zijn voor de verbeterde werking van het menselijk lichaam. De voordelen van koninginnegelei zijn verrijkend en omvatten regenererende cellen, het stimuleren van energie, het verlagen van je Cholesterol en plaatst je in een algehele betere stemming.

Royal Jelly is van nature rijk aan vitamines, mineralen, enzymen, aminozuren en andere micro voedingsstoffen;

– Thiamine (vitamine B1), – Riboflavine (vitamine B2), – Pantotheenzuur (vitamine B3), – Nicotamide (vitamine B5), – Pyridoxine (vitamine B6), – Inositol (vitamine B7), – Biotine (vitamine B8), – Folisch zuur (vitamine B9), – Cobalamine (vitamine B12), – Vitamine C, 30 aminozuren waaronder Arginine, IJzer, Chroom, Mangaan, Nikkel, Calcium, Koper, Fosfor en Silicium. Maar verder is het opmerkelijk dat Royal Jelly 2,84% nog niet geïdentificeerde stoffen bevat.  Geen enkele voedingsindustrie kan dit rijke Koninginnegelei vervangen. Het is niet na te maken zo complex. Deze stof wordt door de jonge werkbij afgescheiden door de speekselklieren. Alleen de koningin krijgt haar leven lang deze koninginnegelei, de andere bijen slechts tot ze volwassen zijn. Het bevordert de groei en de ontwikkeling van een koningin zodanig dat zij 2x zo groot en 24 x ouder kan worden dan een gewone werkbij. Ze produceert in haar 4 tot 5 jarige leven wel zo’n 2.000.000 eitjes om haar volk in stand te houden.

Het is bewezen dat Royal Jelly re-vitaliserend werkt op het menselijk lichaam. Het verbetert je metabolisme, stimuleert celvernieuwing en geeft vernieuwde energie.

In dit moderne tijdperk is het ’s morgens bij je ontbijt makkelijk in te nemen voor een vliegende start. Een mespuntje per dag is al voldoende.

Royal Jelly of Koniginnegelei

Royal Jelly of Koniginnegelei

Deze superfood is nu in pure vorm te koop via een bevriende imker. Het is een kostbaar product. De productie is minimaal. Royal Jelly wordt met de hand gewonnen uit de bijenkast. Per kast met 40.000 tot 100.000 werkbijen levert dat per dat maar circa 1 theelepeltje Royal Jelly op. Het is daarom zeer kostbaar.

De pure Royal Jelly is in bevroren vorm verkrijgbaar en te bestellen via: peneloopeedb@gmail.com

Plaats een reactie