Over mij

Hallo beste lezer of lezeres,

Ik ben een gediplomeerd gewichtsconsulente en woonachtig in ‘s-Hertogenbosch.

Ik heb altijd een grote belangstelling gehad in een leuk en gezond leven met goede voeding, beweging, ontspanning maar ook een optimistische kijk op het leven.

Mijn achtergrond; Ik kom uit een familie met een horeca achtergrond. Mijn vorige beroepen waren stewardes, directiesecretaresse en management assistente. Door toedoen van de crisis helaas werkloos geworden, net zoals veel andere mensen. Hierdoor ben ik aan de studie van gewichtconsulente begonnen en heb deze succesvol afgerond. Mijn wens is van mijn hobby mijn beroep te gaan maken en  om mensen te gaan helpen met het inrichten van een gezond en vitaal ouder wordend leven.

Ik wil een personal coach zijn, die op een respectvolle manier met veel persoonlijke aandacht, met jou aan de slag gaat. Ik wil  je bijstaan, voor je klaar staan en je door dik en dun steunen en begleiden en helpen waar het maar kan.

Ik help je door adviezen over goede en juiste voeding, beweging, positief denken en persoonlijke coaching. Wil je afvallen of juist bijkomen in gewicht? Wil je advies over hoe je oude slechte gewoonten kunt afleren? Wil je meer te weten komen over de werking van je lichaam en je spijsvertering?  Wil je weten wat het beste gewicht is voor jou?  Wil je gezond eten combineren met beweging om je beter te gaan voelen? Voor dit alles ben je bij mij aan het juiste adres!

Je moet het wel zélf doen, maar niet alléén! Ik zal er ook voor je zijn ook op de momenten dat jij het moeilijk of zwaar hebt. Juist dan heb je iemand nodig die je weer op het goede spoor zet.

Woon jij nu in ‘s-Hertogenbosch of omgeving en is je belangstelling gewekt? Laat dan iets van je horen! Je bent van harte welkom! Tot snel!

Plaats een reactie